Furniturewood.ba | Vaš vodič u svijet namještaja
   
Furniturewood.ba // O NAMA

„FURNITUREWOOD“ je projekat koji služi regionalnoj i internacionalnoj prezentaciji i poslovnom povezivanju kompanija drvne industrije i njenih pratećih djelanosti koji su vezani za nju iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Slovenije i svih potencijalnih poslovnih partnera iz ostalih zemalja Evrope, koji žele da predstave svoje robe ili usluge.
Sastavni dio ovog projekta su i kompanije koje su usko povezane sa djelatnosti drvne industrije kao što su razni dobavljači repromaterijala, mašina, rezervnih dijelova, građevinarstva, transporta, turizma i zaštite prirode, usluga i dr.
Posebno je namijenjen firmama koje žele da prošire svoje poslovanje i van granica država kojim pripadaju, odnosno da pronađu nove poslovne partnere u regionu i šire, i time ostvare bolji plasman roba ili usluga.
Furniturewood.ba predstavlja Vaš veliki iskorak prema medjunarodnom tržištu namještaja i drugih proizvoda drvne industrije pružajući sveobuhvatno i ekskluzivno reklamiranje kompanijama.
Cilj je da pružimo što više kvalitetnih informacija koje se tiču drvne industrije regije inostranim potencijalnim partnerima, koji i sami imaju interes za kreiranjem jednog ovakvog portala kakav je furniturewood.ba gdje će oni biti u mogućnosti da na jednom mestu dobiju što više relevantnih informacija o tržištu namještaja i drugih proizvoda regiona. Garancija za to je naše dugogodišnje iskustvo i prisutnost na svjetskim tržištima i sajmovima u oblasti drvne industrije i građevinarstva, obzirom da smo imali predstavništva u cijelom svijetu (SAD, Njemačka, Dubai-UAE, Engleska, Rusija, Francuska, Libija i dr.) i razvijenoj mreži agenata koji su nastavili rad na tim tržištima.
Informacije koje se nude na portalu furniturewood.ba drvna industrija su vezane za namještaj i preradu drveta, mašine i alate, kuhinje, kupatila, spavaće, dječije, dnevne sobe, kancelarijski namještaj, podove i obloge, vrata i prozore, repromaterijal, i dr.
Ovaj projekat realizujemo putem dva medija: preko web portala www.furniturewood.ba i putem kataloga na godišnjem nivou.
Tim portala furniturewood.ba čini spoj iskustva i mladih, stručnih i obrazovanih kadrova iz oblasti ekonomije, marketinga, programiranja, dizajniranja, arhitekture, kao i drvnih, mašinskih i građevinskih inžinjera.
Projekat je urađen na vrhunskoj informatičkoj platformi sa visokom SEO optimizacijom za najbržu pretragu na google.