Furniturewood.ba | Vaš vodič u svijet namještaja
   
WELL
http://www.well.ba
ID:209673230009
OSNOVANO:2004
Well d.o.o. je firma osnovana  2004. godine kao firma čija se primarna djelatnost zasniva na maloprodaji boja, stakla i proizvoda od metala. Tokom dugogodišnjeg rada, firma se razvila i izgradila u respektabilnu firmu sa raznim uslugama, sa posebnim akcentom za pouzdano i ''Just in time'' snabdijevanje repromaterijalima obrtnika i industrije namještaja i stolarije, te za uređenje enterijera i eksterijera. Najvaľniji segmenti te ponude su lakovi, boje i ljepila za drvo i staklo, a prateći proizvodi su brusni materijali za drvo i okovi za namještaj.
Stručni uposlenici firme Well d.o.o. nude Vam pomoć i profesionalno savjetovanje za upotrebu svih vrsta materijala i premaza iz našeg asortimana, a za sanaciju i renoviranje Vaših privatnih i poslovnih objekata, kao i dizajn i tehnička rješenja,možete zatražiti stručno savjetovanje našeg arhitekte.
Ideja vodilja firme od početka jeste da svojim klijentima obezbijedi kvalitetne materijale, ali također i materijale sa najboljim odnosom ''zahtjevani kvalitet/cijena'', odnosno, ''što niľi trošak/jedinicu proizvoda''. Naši svakodnevni interesi se odnose i na praćenje tržišta i trendova u enterijeru i eksterijeru, informisanje o novim materijalima i tehnikama izrade i ugradnje, tako da svim klijentima možemo pružiti potpune informacije i ukazati na inovacije i svjetske trendove u ovim oblastima.
Danas firma Well d.o.o. nudi i tehničku pomoć u primjeni materijala, a za zahtevnije i specifične projekte naš tim ima na raspolaganju i laboratorije partnera-prizvođača materijala i njihovu stručnu pomoć.
Firma "Well"" d.o.o. posjeduje i certifikat bonitetne izvrsnosti.
http://lrcbh.com/cert/test.wbsp?c=21896-2018
 
Bosanska B22, Sjever 1 , Živinice
Centrala
Bosanska B22, Sjever 1
75270 Živinice, Bosna i Hercegovina
T:(035) 750 531
F:(035) 750 532
well.zehra@gmail.com
Muhamed Brčaninović
+387 61 943 473
Nursem Brčaninović
+387 62 423 923